Rioned.antprofitools.hu

Rioned CityJet beépített magasnyomású csatornatisztító berendezés Ø 450 mm-ig

Igényeljen árajánlatot

 • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
 • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
 • Garanciális és jótállás utáni szerviz
 • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

Rioned CityJet beépített magasnyomású csatornatisztító berendezés Ø 450 mm-ig

rioned-cityjet-parametre


 • 180 ° -ban forgó tömlőtekercs
 • A tömlőorsó elektromos záró mechanizmusa
 • Forró víz lehetősége (55 ° C-ig)
 • Nagy teljesítmény
 • Kis súly

A tervezés, a teljesítmény, a felhasználó-barátság és a megbízhatóság tekintetében minden várakozását felülmúlja.

 • Ha gyakran találkozik nagyobb átmérőjű elvezető csatornákkal, van egy megoldásunk az Ön számára a Rioned City Jet tisztító formájában, amely képes kezelni az eltömődéseket akár 450 mm-es csövekben is.
 • A 25 kW teljesítményű Kubota dízelmotor olyan szivattyút hajt, amely akár 200 bar nyomást is képes létrehozni 60 l/perc áramlási sebesség mellett.
 • A tisztító alapfelszereltsége egy 600 literes tartály, amely a kibővített belső magú nagynyomású tömlő vízforrása, így minimalizálva a víz súrlódását
 • Az orsó/tekercs/csörlő akár 140 méteres vagy 120 méteres 5/8-os tömlők befogadására is alkalmas.
 • A tisztító tetszés szerint testre szabható a tartozékok széles választékának köszönhetően, amelyek megkönnyítik munkáját és szakmaiságát erősítik.
A Rioned CityJet új mércét állít fel a tervezés, a teljesítmény és a megbízhatóság terén. Ez a kategóriájában a legkompaktabb nagynyomású tisztító, és világszerte több ezer felhasználó támaszkodik minden nap a CityJet-re.

A kompakt kialakításnak és az alacsony súlynak köszönhetően a szállítási hely felhasználható a gépek és szerszámok számára.

A nagynyomású tömlőtekercs 180 ° -kal elfordítható az optimális munkakörülmények érdekében, minden körülmények között. A tömlőtekercset kibővítettük, hogy 140 méteres 1/2 "nagynyomású tömlő vagy 120 méter 5/8" tömlő befogadására alkalmas legyen. A csörlő elektromos záró mechanizmusa felhasználóbarát, és fontos a biztonság szempontjából.

A RioFree rendszer biztosítja, hogy a tömlőtekercs minden hidraulikus súrlódás nélkül megcsavarodjon, ami jelentősen csökkenti a kezeléshez kifejtett erőfeszítést. A CityJet nagynyomású tömlője, kategóriájában a legkönnyebb tömlő, amely minimális nyomásveszteséget biztosít a sima belső felület és a kibővített belső mag miatt. Ez a tényleges üzemi nyomásának a növekedéséhez is vezet a fúvókán.

A CityJet passzol a legnépszerűbb járművekhez, mint pl. Mercedes-Benz Vito, Volkswagen Crafter és Ford Transit. A burkolatok megvédik a felhasználót a gép forgó alkatrészeitől, ugyanakkor minimálisra csökkentik a gép zajszintjét. A burkolatok azonban könnyen eltávolíthatók, hogy karbantartás céljából könnyen hozzáférjenek a motorhoz és a szivattyúhoz.

A CityJet tisztítót benzin, dízel vagy akár elektromos motorral is leszállítjuk.

ECO csomagolási lehetőségek
A környezetbarát csomag segít vizet és üzemanyagot megtakarítani. Az indító/leállító rendszer automatikusan kikapcsolja a motort, amikor a szivattyút kikapcsolják. A beépített pulzátor jelentősen csökkenti a vízfogyasztást azáltal, hogy impulzusokat küld a tömlőn keresztül. A szigetelt burkolatok és a speciális rozsdamentes acél kipufogórendszer minimálisra csökkentik a zajszintet.

Műszaki specifikáció

Alkalmazási területMax. 450 mm
Méretek1335 x 1240 x 1195 mm
Üzemanyag tartály30 liter
Súly530 kg
SzínKék borító, fekete keret
KiegészítőkWap pisztoly fúvókával
Víztartály600 liter (2x300 liter)

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a vízelvezető és csatornatisztító gépekkel kapcsolatos kérdések megválaszolásához. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb gépet a hatékony munkavégzéshez.
Kérjen személyre szabott ajánlatot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot 06 70 417 6555


Rioned - Magasnyomású csatornatisztító berendezések

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
Katalógus
Termék katalógus Rioned
Termék katalógus Rioned
Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája