Rioned.antprofitools.hu

A csövek felújításának időtakarékos módszere, amely gyorsan megtérül

A Spraypoxy csővezeték javító rendszere ott nyújt megoldást, ahol a csővezeték cseréje lehetetlen vagy túl drága.

Az épületekben található szennyvíz elvezetők cseréje problémát jelenthet, mivel a fő vezetékekhez nagyon nehéz és rendkívül költséges lehet hozzáférni. Nem is beszélve magáról a cseréről, ami fárasztó és időigényes feladat.

A fejjebb említett problémák megoldására való beruházás jövedelmező, új piacot nyithat meg a szennyvízelvezető rendszerek cseréjével és tisztításával foglalkozó vállalatok számára. Kétségtelen, hogy a gép megnyitja az ajtót az új ügyfelek előtt. TEz alatt a bérházakban és a tömbházakban lévő csatornarendszereket értjük, amelyek, mint mindannyian tudjuk, katasztrofális az állapotúak.


Hogyan javítsunk a Spraypoxi rendszerrel?

A Spraypoxy-nak köszönhetően a falak felesleges lebontása nélkül megoldhatóak a problémák. Kölcsönösen előnyös mind az ügyfél számára, akinek az új fürdőszobája készül, mind az Ön számára, ha sok időt és energiát takarít meg a burkolat hosszadalmas bontásával és későbbi javításával.

A gép kezelése viszonylag egyszerű. Az oktatás részvételével a második-harmadik munka elvégzése után meglehetősen könnyen és áttekinthetően tájékozódhat a gép működésében.

A rendszer fúvóka vagy kefe segítségével az epoxigyantát közvetlenül a cső falára festi fel. A megszáradt bevonat kellőképpen egyenletes, szilárd és rugalmas. A bevonat felvitele előtt ajánlott a csővezetékeket alaposan kitisztítani. Minden alkalmazáshoz Önnek elég egy Spraypoxi gép a tisztítást és csővizsgálást is beleértve.

Fontos a használt technológiát ismerni

Az új technológia alapos tesztelése az alap. Anélkül, hogy meg lennénk győződve a nagyszerű megoldásokról, nincs értelme ezt felajánlani az ügyfélnek. Az ügyfelek oktatása fontos része a folyamatnak, különös tekintettel az új technológiákra, például a Spraypoxy csőfelület helyreállítók esetében.


A választás során konzultáljon szakértőkkel

Cégünk az ant Profitools Kft. minden gépkonfigurációt kínál a Boldan gyártótól, és csak a munka típusától, valamint az ügyfél személyes preferenciájától függ, melyik terméket választja. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk a megfelelő gép kiválasztásában.

Boldan feltárás nélküli csőjavítás


Boldan csatornajavítás
Boldan lefolyójavítás

Több infó a Boldan márkáról

Feltárás nélküli csőjavítás lefolyók, csatornarendszerek és más egyéb csöveken. Kínálatunk a következőből áll:

Csőhelyreállító készlet DN 50-150
Csőhelyreállító készlet DN 50-225
Spraypoxy

Tovább a főoldalra

Katalógus
Termék katalógus Rioned
Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája