Rioned.antprofitools.hu

Rioned Victor Spirálos csatornatisztító változtatható sebességgel

Igényeljen árajánlatot

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

Rioned Victor Spirálos csatornatisztító változtatható sebességgel

Spirálos csatornatisztító Victor egy nagyon robusztus gép, konnyan és kényelmesen fogható, multifunkciós és biztonságos a kezelő számára.

Nagy teljesítmény, kompakt és flexibilis!Az új Victor Light és Premium a feladatok megkönnyítését lehetővé tevő számos hasznos funkcióval felülmúlják elődeiket. Sikeresen új és innovatív funkciókkal ruháztuk fel a terméket. Például az új Victor Premium egyedülálló képessége az, hogy a spirált bármilyen kívánt sebességgel tudja forgatni. Ez teszi a gépet rendkívül sokoldalúvá.

  • Magas teljesítmény és halk munkavégzés
  • Folyamatos gyorsaság szabályzás
  • Rögzített csövekhez 60m-ig
  • Könnyű kezelés a masszív karnak köszönhetően

A hagyományos Victor és Mini Victor modellek legjobbjait megőrizték, és egy új, továbbfejlesztett formává egyesítették. A Victor Light ugyanolyan elektromos motorral rendelkezik, mint a mini Victor. A Premium változat teljesen új motorral rendelkezik, ami a maga kategóriájában a legerősebb, így a gép tartós dugulásokra és hosszú csövekre is alkalmas.. A motor kétirányú kapcsolóval ellátott halk elektromos motor. Ez a spirálos gép alkalmas lefolyócsövekhez, csatornákhoz és hosszabb vezetékek duguláselhárítására és tisztítására 32mm-től 160mm-ig. 8 vagy 10 mm-es spirálok is használhatók egy adapterdob használatával. A Victor gépet szekciós spirálokra tervezték 16 mm (2m), vagy 22 mm (4m) spirálokhoz.

A Victor Premium modellnél a forgási sebesség könnyen állítható erőveszteség nélkül. Ez lehetővé teszi a kívánt sebesség beállítását a cső méretétől és típusától, valamint a tisztítási munkák típusától függően. Így megakadályozhatja a csővezeték szükségtelen károsodását.

A Victor spirálos tisztítóval biztonságosan dolgozhat. Fontos megemlíteni a szivárgásvédelmi biztosítékot és a két védő keretet, amely megvédi a kezelőt az elektromos ütés veszélyeitől. A gép nagyon stabil kerettel rendelkezik, rezgéscsillapítókkal.

A Victor Premium meghajtó karral van felszerelve. Emiatt elegendő a spirált óvatosan összenyomni, hogy forogjon. Ez a mechanizmus rendkívül praktikussá teszi ha hosszabb ideig, hosszabb csőben használja. A csapágyak tisztítása egyszerű folyamat. Ennek oka az alacsony karbantartást igénylőcsapágyak és tömítések használata. A szennyeződésnek és a nedvességnek esélye sincs. A spirálok kioldócsapját a keretben rögzített helyen tárolják a könnyű megtalálás érdekében.


Rioned - Magasnyomású csatornatisztító berendezések

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
Katalógus
Termék katalógus Rioned
Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája